Onze medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf. We investeren daarom graag in hun kennis en groeimogelijkheden, gezondheid en welbevinden. Een goede en open werksfeer vinden we daarbij ook erg belangrijk.

Je wordt als nieuwe medewerker van Van Loon Group goed begeleid en zo goed mogelijk voorbereid op jouw taken binnen ons bedrijf. We willen namelijk dat jij je thuis voelt en je prettig voelt in je nieuwe werkomgeving. Logisch, want Van Loon Group is een echt familiebedrijf: we bouwen continu aan betrokkenheid, trots en teamspirit. En onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Die zijn dik in orde. Kijk daarom gewoon eens of er een vacature voor jou bij zit en reageer!

Goed geregeld

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Bij de meeste Van Loon Group bedrijven kun je als productie- of logistiek medewerker een vroege of een late dienst draaien. Voor medewerkers op kantoor zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om flexibel je tijd indelen en/of (deels) thuis werken. Parttime werken is ook een optie. Zo kun jij werk en privé goed combineren.

Prettige sfeer

Prettige sfeer

We horen opvallend vaak van medewerkers dat ze de sfeer binnen de Van Loon Group bedrijven prettig vinden. Voor teamleiders en leidinggevenden is het bewaken van die open en goede sfeer dan ook een belangrijk onderdeel van hun takenpakket. Wij willen dat onze medewerkers iedere dag weer met plezier naar hun werk gaan.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Van Loon Group beschikt over een eigen Van Loon Campus. Je leert daar bijvoorbeeld veel over onze producten en over hoe de verschillende machines in onze productielocaties werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je veilig en prettig kunt werken bij ons. En als jij je graag verder wilt ontwikkelen binnen ons bedrijf? Dan biedt de Van Loon Campus diverse trainingen en opleidingen om je daarin te faciliteren.

Baangarantie

Baangarantie

Medewerkers die het bij ons goed bevalt en waar wij ook heel blij mee zijn krijgen bij ons na twee jaar dienstverband altijd een vast contract aangeboden.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Zoals gezegd zijn onze arbeidsvoorwaarden meer dan prima. We bieden medewerkers een marktconform salaris, pensioen en een reiskostenvergoeding. Daarbovenop is er fruit in alle kantines. Ons Bedrijfs Gezondheids Team geeft aandacht aan het verbeteren van de gezondheid van medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus stoppen met roken of het aanbieden van sportactiviteiten

"Van Loon Group ontwikkelt zich sterk. Dat biedt kansen en die pak ik."

Het verhaal van Iwona

"Ik ben trots als ik onze producten netjes in de supermarkt zie liggen"

Het verhaal van Richard